Магазин

Оновлення договору про постачання електричної енергії споживачу

та договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг

Шановні Клієнти, відповідно до п.3.2.4. Правил роздрібного ринку електричної енергії інформуємо Вас, що 10.08.2022 опубліковано оновлені редакції договору про постачання електричної енергії споживачу та договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг. 

З новими редакціями договорів можна ознайомитись на сайті Товариства за посиланням https://dp.yasno.com.ua/business/postachannya-za-vilnimy-cinami (договір про постачання електричної енергії споживачу) та https://dp.yasno.com.ua/business/postachalnik_universalnoi_poslugi (договір про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг).

Зміни внесені у зв’язку із зміною обслуговуючого банку з АТ «Державний ощадний банк України» на ПАТ «Акціонерний банк Укргазбанк».

Для споживачів, які мають чинні договори, відповідні зміни набувають чинності через двадцять днів з дати їх публікації.

Приймання платежів на нові рахунки зі спеціальним режимом використання розпочнеться з 01.09.2022.

Перелік рахунків розміщений на сайті Товариства за посиланням https://dp.yasno.com.ua/oplata (договір про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг) та https://dp.yasno.com.ua/business/oplata-yuridichnim-osobam (договір про постачання електричної енергії споживачу)

В разі не згоди з новими умовами, споживач має право достроково розірвати договір без застосування будь-яких штрафних санкцій, про що має повідомити Товариство протягом 20 днів з дати публікації.

Вас може зацікавити: